« înapoi

ROMANA FARCAŞ ŞI BOGDAN BELEInvitatii acestui episod sunt Romana Farcas si Bogdan Bele, doi tineri jurnalisti, ajunsi din intervievatori intervievati.

Bogdan Bele este, actualmente, redactor- sef adjunct la revista "Connect". Atractia sa pentru jurnalism s-a manifestat inca din liceu, cand era redactor la revista francezaa scolii "Francofolies", precum si la revista scolii "Tineri si vulcanici". Parcursul sau profesional a fost marcat de diferite perioade petrecute in televiziune si in redactia unor ziare. A fost producatorul unor emisiuni variate, osciland de la prezentarea unor decoratiuni interioare la emisiuni cu tentapolitica, dar a fost o perioada reusita, dupacum apreciaza el insusi. In schimb, se pare ca atractia pentru presa scrisa si-a spus cuvantul, deoarece a trecut de la televiziune, din postura de producator, la cea de redactor, la revista de I.T. My Computer, iar in prezent este redactor-sef adjunct la revista "Connect", o publicatie de telecomunicatii, fiind cea mai mare revistade acest gen din Europa, in Romania functionand sub licenta.

Romana Farcas si Bogdan Bele

Televiziunea a fost reprezentatade Romana Farcas, gazda emisiunii "Supermarket" de la TVS Oradea. Ea si-a inceput prezentarea referindu-se la liceul pe care l-a absolvit. Privind in urma, constatacu bucurie faptul camulti profesori au constituit pentru ea adevarate modele. Cariera sa jurnalisticaa debutat in clasa a XII-a, cand a inceput salucreze in televiziune, era tocmai ceea ce isi dorea atat de mult safacain viitor.

Ei ne-au demonstrat ca nu conteaza varsta sau experienta cand pui multa pasiune in ceea ce faci. Chiar daca fac parte din universul miraculos al mass-media, nu sunt niste fitosi, nu-si dau aere de vedete, din contrasunt niste tineri joviali si destepti. Intr-o perioada relativ scurta, au realizat multe, dar fara compromisuri.

Nu le este frica de schimbari fiindcaei insisi sunt promotorii schimbarii. Prin natura profesiei lor, ei tocmai ne prezinta schimbarile care se petrec zilnic in jurul nostru
« înapoi