« înapoi

DANA SAV

Dana Sav Dana Sav, absolventa a Facultatii de Relatii internationale-Studii Europene a fost invitata acestei editii a vulcanicilor europeni. Prin expresia o inconditionala a colegiului", si-a descris profesorul eleva, si asa si este, caci Dana face parte dintr-o familie, in care atat parintii cat si copiii au fost elevi ai liceului nostru.

Tanara este in prezent studenta la master la Relatii Internationale, si poate fi numita o tanara de succes deoarece a reusit sa viziteze o mare parte a Europei prin aplicatiile derulate in timpul facultatii, ajungand intr-un final cu bursa la Bruxelles.Dana le-a prezentat elevilor participanti la intrunire, structura Facultatii de Studii Europene, marcand faptul ca e o institutie complexa care ofera multe alternative, atat prin curriculum-ul variat cat si prin diversitatea locurilor de munca posibile dupa absolvire.

Referindu-se la activitatea de student, Dana a mentionat urmatoarele:"Implicati-va si nu va limitati la ce va ofera facultatea", in continuarea carora a adagat faptul ca o bursa in strainatate este extrem de benefica,fiinda te ajuta sa-ti depasesti limitele si mai ales pentru ca "Incerci sa te adaptezi la mediul nou in care ai aterizat".

Prezenta invitata reprezinta "conturul" studentului pasionat de cunoastere, dar mai mult de atat prevaleaza tipul diplomatului de maine, care va realiza totul prin mijloace cinstite, avand o inteligenta constructiva si o ambitie acerba.
« înapoi